6 metod att lite nya vanner som vuxen

18/03/2023 0 Comments

6 metod att lite nya vanner som vuxen

Det sags att vi svenskar befinner sig varldens mest ensamma personer och massor age komplicerat att forse nya kompisar sasom vuxen.

Nar kar gar ino plugge eller villi universitetet befinner si det ick odla marigt att frambringa nya vanner. Sen nar man promenera ut ino vuxenlivet blir det f svarare. Andock det finns taktik att blir battre gallande vuxen frandska.

1. Glana de runt

Titta pa de personer stad inom din narmaste nejd. Finns det nagon sasom n skulle veta klura dig att bli van med? Finns det e nabo inom huset som n befinner sig vetgiri gallande? ehuru det ar osvenskt – bjud grannen villi jav. Kanske, kanske har du folksamling foremal gemensamt. Finns det nagra gallande ditt sysselsattning som du faktiskt trivs med? Det brukar besta enormt uppskattat forsavitt en drar ino passag nago AW. Finns det nagon ino familjen? Din mans syrr? Din frus brors? Vi missar vanligtvis att det finns persone runtomkring oss som vi riktig skulle vet bli finfin kompisar tillsammans.

2. Varje djarv

Nar n amna dejta odla utspelar det forsavit att e amna gripa forsta steget och samma sak innefatta ju med kompisa. Vill karl traffa nya vanner vara tvunge nagon fanga etta steget. Ifall det finns nagon n antagande att n skulle vet bli bra frande tillsamman, bjud ovan de villig kaffe alternativt https://gorgeousbrides.net/sv/sverige-brudar vin eller te. Aven om det kanns egendomlig har ino Sverige att haffa forbindelse tillsamman nya folk plikt vi bliv forbattrin pa det. De majoritete blir glada itu att bliva tillfragade odla tveka ick.

3. Varje oppen

Vi tenderar att dras mo persone i var egen alder tillsammans dylik intressen och likartad histori. Tank nytt ino stallet. Skrida utanfor din komfortzon. Det skanker bara kunnand sam nya satt att askada varlden.

4. Blottlagga nagot privat

Ifall hane redan a start borjar samspraka om nagot priva och ick enkom om vaderle och blast odla vaxer e osynligt rem emellan par manniskor allareda av etta borma foremal innefatta kompisar. E kallade frandskap stav “utbyte bruten sarbarhet” samt det anser sig sjalvt.

5. Innehav talamod

Frandska tar epok. Saso relationer kan ta tid. Man befinner sig ej basta kompisar a etta start inte med det ar nago forfaringssatt som maste fa ta tid. Visa enkom att n befinner si intresserad och hor bruten dej utan att befinna pockande. Det tender bulta tillbaka inom sinom tidrym.

6. Begagnad teknologi

Enkom darfor at du befinner si erfaren att herre tillat vanner IRL betyder det ick att man kan motas kompisa igeno nagon app. Vem trodde pro 10 ar forsenad att det skulle bli odl att vi jagade partners pa webben? Kan handa blir det samma sak tillsamman vanner? Att vi kommer leta efter de via digitala medier? Vart inte okand infor att bege sig ut villig van-appar. Det ar inte ett skvatt skumt i det. Ensamhet ar farligt forut halsan odla man skal tillamp allting som finns darfor at atnjuta vanner.

Ra pa aktiviteter samt appar darfor att finn nya kompisar

Ar n hagad it lagidrott? Bliv medlem ino Korpen. Mycket finns det lokala spelarpooler stav manniskor sasom icke age e eget regel.

Att trana ino kluster kan befinna laskigt skad kan ocksa resulter nya vanskapsband. Prova en yogaklass, knalla tillsamman i nagon lopargrupp alternativ svang-o loss till e zumbapass.

Det finns icke blott appar for dejting. Appen GoFriendly age anvandare mellan 18 samt 82 som samtliga soker efter nya kompisar. Andra exempel ar Panion, Scout sam Kompisappen.

Forum inneha bundit samman personer fran bot varlden inom kort internet slog vi pa seriost. Uppskattar n rulle? Ga tillsamman i en filmforum. Diggar ni fotografi? Ga tillsammans inom e fotoforum. Digga n greje? Ga med ino ett teknikforum. Etc etc.

By Faton